Nyäten

Oj nu är det nyår. Idag alltså, ikväll. Har av någon mycket oklar anledning vänt på dygnet totalt. Har precis ätit "middag" pratade med sanna, forbes.blogg.se, på msn och hon gav mig ett mat tips. Jag åt pasta med riven parmesan, en äggula ( jag vet, låter sjukt vidrigt! ) och citronpeppar! Vilken sensation! Det var verkligen smaskens. Blev så hungrig efter jag bokstavligt sanerat huset. Min älskade, saknade mamma kommer hem idag från Shaghai. Kl 06.00 landar dom. Åh vad jag saknat momi och hennes mat. Hoppas dom köpt nått till mig, ville ha armband av alla sorter. Så jag lovade nyårs klännings inspiration. Bättre sent än aldrig? Jag lägger upp den imorgon direkt när jag vaknar. Just nu är jag bara så trött, har så fett hår att jag typ inte är förvånad att det rinner, insåg hur äckligt det lät men det är sant. Skulle egentligen bara vilja ha på mig min päls och min söta pälsmössa från Prag. Men det går inte för sig! Kraaaam och ha nu världens bästa nyårsafton! Drick inte för mycket och glöm för tusan inte och äta middag ordentligt, har gjort det där misstaget några gånger för mycket. Food it is!

image493
image494

Hann inte

Det var ju tänkt att jag skulle lägga upp bilder på mina två klänningar och få lite hjälp med vilken jag skulle välja. Det var ju då också tänkt att jag skulle ha köpt skor och strumpbyxor. Men det blev jobb hela dagen istället, så imorn måste jag in i sista stund och leta rätt på några hyggliga fest blåsor att ha. Hoppas det finns! Något tips kanske? Ikväll har det iaf blivit en lugn kväll men min kära becca, film och guitarr hero ( ja det är sant spelet är beroendeframkallande!) Börjar snart blir lite rädd för becca hon är lite galen där ute (hon försöker sig på en riktig hårding till låt) Natti natti på er Kram Nathalie

image492

Gillar

image490

efter vintern kommer våren

image489
H&M

Jag älskar verkligen vintern, mysig snö och härlig skidåkning. Men när snön inte ens fallit än så blir man ju sugen på vårkläder, och mysiga vår promenader/ nath

Det roligaste men Nyår är att få klä upp sig

image485
image486
image487
image488

Jag älskar att klä upp mig fint. På nyårsafton ska jag och steffi hem till Caroline, hon ska tillsammans med Nathalie ha en nyår/födelsedag/hej-då-ska-till-USA middag, det ska blir mycket trevligt:) Temat är Kavaj/mask, det gillar jag! Har dock inte bestämt mig vilken klänning jag ska ha än eller vilken mask:S Tänkte lägga upp mina oufits senare (black blir det), så får ni hjälpa till att välja! Kram Nathalie

Chocker..

.. ja tro det eller ej! Jag ligger hemma i sängen. Har vart på bio med Nathalie och resten av mina vänner. Hemma ikväll. Insåg nu vilka lousy bloggare vi har vart! Nej nu får vi skärpa oss! Detta är ju kul, det är kul med alla er söta läsare som varje dag klickar er hit, det måste man vara tacksam för! Det var hundra år sedan ni fick en dagens outfit av mig också, shame on me. Har fått en del frågor om nyår och tänkte lägga upp min outfit för el grande finale så kanske jag bidrar med lite inspiration. Ni får gärna skriva i kommentarfältet vad ni saknar här i bloggen och vad ni ser för lite/mkt av ( outfits bilder, ja veeeet, nu blir det andra lussebullar! ) Måste sova nu, jobbar på dry lake VS establish imorgon early så jag behöver min skönhetssömn. Hoppas ni får en fartfylld weekend!
Puss på er / Stephanie

sitter nu

på golvet med min kära syster My. Jag vet, vi är lite mongolidiska, vi föredrar golv framför stolar. Har nu pressat henne till att starta en blogg, kan bli en hit, kommer bli en hit. Om man ändå vore hälften så crazy som My.
Men jag är lika skön som henne! Nästan.. hon är snäppet tuffare den där My.
Alla vill veta vad som försigår i huvudet på en Myra..



God fortsättning gott folk!

Idag var man inte direkt uppe med tuppen, kanske beror det på att vi gick bananas igår! Jag, Nathalie, Michaela, Caroline, Elin och Nathalie W hade verkligen jätte trevligt, på nått sunkigt hak på odenplan, där sång, skratt och snack blandades med inte alltför goda baylis/mintshott som Elin promt ville att vi skulle hinka.
Vi hamnade på cafét ett tag. Där Elin (alltid) lyckas bli uppragad av någon crackig 40+ kille. Ugh. Pojkvän har flickan också! Öjöjöj. Träffade underbara  Tess igår och snicksnackade. Vi kom fram till att det inte finns så många tjejer på krogen som är trevliga. Det måste vara dagens sanning.
Hoppas julen vart till belåtenhet och ni mår tipptopp, det gör inte jag just men ska avsluta min chipspåse inom kort, vi får hoppas det hjälper.

image484

God Jul på er alla sötnosar

Vill önska er alla en riktigt Merry X-mas! Har verkligen nada julkänsla men det kanske blir bättre efter jag satt i mig den avsedda 1/4 ( vi är bara 16 pers ) av julbordet som är obligerad Stephanie! Jag hade ju heller inte riktigt gråtit krokodil tårar om jag fick ha på mig Vera Wangs blåsa! Har en förkärlek till långa klänningar, finfint är vad det är. Okej barn! Ät inte ihjäl er nu?! Okej? Kram!
God Jul



image483


GOD JUL

God jul allihoppa och hoppas ni får en underbar julafton! Ska precis åka iväg till släkten för att äta jullunch och sedan öppna några presenter:) Kram Nathalie

image482
En fin tee att ha på sig på julafton från 80spurple.com.

Psst... för er som vill ta en paus från glöggsippandet

Buhu min mage är svälld som en melon! I got it i got it, nu räcker de me sötsaker för kvällen! Lussebullar är så tillfredsställande att man skulle kunna äta tills man sprack. Men så långt skall vi ej gå! Så, för er som har tråkigt här har ni mig i några sköna ( och osköna ) frippor från veckorevyn! Nåå.. Ska man kanske ta och klippa sig en lugg? Eller färga håret brunt och köra en permanent för att få fram pudellooken? Vad säger ni va..

image481

Jul jul strålande jul, lite svirning!

Aj aj aj, har fruktansvärt ont i tanden, vaknar och inser att en stor flisa är borta. Vad hände där? Måste krockat med dom ett och andra vinglasen jag sänkte igår! Tack Kakan för välrdens trevligaste inflyttningsfest, och My, my sis, du är bäst det vet du! Alla skulle ha en som dig fining där! Träffade vackra tess och hann utbyta några ord. Träffade också iracema en väldigt trevlig tjej! Ledsen för dom tråkiga bilderna men det var dom nyaste jag hade. Hoppas ni får den bästa Julen nu! Stor kram från mig! / Stephanie



image480


image479
image478





Tårögd

Steffi visade denna underbara version av Hallelujah med Espen Lind, Askil Holm, Alejandro Fuentes och Kurt Nilsen för mig, passar bra nu på morgonen. Tårögd och mysig. kan inte släppa den.


morn morn

image477
Ligger fortfarande i sängen, är ledig idag så skönt! Igår fyllde Becca år så de blev lite mys med vin. Med Becca skulle åka bort imorn och var tvungen att  åka hem. Men vi andra tog oss en liten utgång:) / Nath

Bild: lundlund.com

Zooey Deschanel

image476

Gillar verkligen denna tjej, snygg sminkning, inprirerade bild, snygg i håret.

Bild: Becci

känner för fest ikväll

image475
Känner för lite fest ikväll men,man får inte alltid som man vill.

Snygg i rutor

image473

bild: här

Godmorgon

Nu ska jag precis springa till jobbet, förlåt för att vi har varit så dåliga på uppdatering! Vi ska sköta oss framåt;) Efter jobbet blir det nog lite julklapps shopping eftersom jag inte har hunnit med en enda!  

Kram Nath


caroline b.

En tjej som förövrigt klär sig förskräckligt snyggt ( för det finns ju inte alls så många sånna, eller hur? ) är Caroline som jobbar på Stockhom streetstyle, och som också modebloggar. En riktigt trevlig tjej är det också. Jag ska på möte med henne på måndag då jag efter nyår kommer att börja blogga för Streetstyle. Ni kommer hitta mig under kategorin Beauty. Jag kommer blogga om allt från smink till den hetaste BH:n. Jag kommer också dela med mig av mina grymmaste partysminkningar och bästa sättet att täcka en finne ( För det kan jag bäst av alla! ) mm.
Så håll utkik efter mig där! / Stephanie

image472



stånk och stön

Well, idag mår man inte helt okej men igår mådde man mer än okej så att säga. Jag och Michaela har precis bäddat ner oss i min säng och nu ska vi väll klämma en sisådär 7 säsonger av sex & the city. Bra bakisgrejjer de där. Igår började vi vina klockan 5 tror jag närmare bestämt. Allt på grund av den där Anna. Vi skulle dricka ett glas, snacka och inte alls gå ut. Vi börjar på Grodan, fortsätter till ett litet hak och avslutar hos Anna med en drille. Nån vinflaska senare traskar vi neråt. Just nu sitter vi maniskt och väntar på att klockan ska bli 4a, för då mina vänner öppnar Bistron och vi kan börja bakisfetta. Anledningen till att vi inte lagar någon egen mat är inte svårare än så att jag inte får vistas  köket. Och ännu mindre i samband med en stekpanna eller kastrull. Farliga grejer det där..

image467

pust

Nu kom jag precis innanför dörren. Jag har massa smink, speciellt grov mörk ögonskugga runt ögonen. Der ser nästan ut som om jag har missbrukat något annat än kaffe. Jag tror jag har haft den bästa dagen i mitt liv. Min dröm som liten, och fortfarande idag,  har alltid varit att få jobba som modell. En svensk tjej håller på att lanserar ett nytt märke, kan tyvärr inte säga så mycket mer än att kollektionen är grym och det är schyssta priser. Och jag och en modell tjej har visat kläderna och blivit plåtade idag av en grym fotograf, Armand. Jag känner mig faktiskt lite stolt över mig själv då över 500 personer har sökt. Så vi infann oss tidigt på mariatorget  imorse i en studio då make up artiseterna och hår stylisterna skulle transform us. Jag kan säga att jag hade hår ner till revbenen. 
Hon var jätte glad med bilderna och tyckte vi hade skött oss bra. Det känns ju kul. Kläderna var helt underbara, mycket lack, nitar och klänningar. Var även iförd turban under en fotning. Ska bli kul och se resultat. Självklart får ni se bilderna sen.
Nu har jag ätit så mycket middag att jag håller på att jäsas till en stor boll, så det blir en hemmakväll för mig då jag är väldigt trött från idag! Ha så kul ikväll älskade Nathalie!

image466


Zooey

image464

Fin bild.

Den lilla lila

image463

Den lilla lila köpte jag för några dar sedan och tänkte inviga idag, kommer från H&M.

Am lul

image462

Ikon, svar ja.

Bild: Am_lul

natti

God natt på er alla, nu ska jag försöka sova.

En godnattsaga med en bra show Honey, gillar låten med, man blir lixom glad. Har inte nått med mode att göra men som dansare, gillar jag den:)

Gillar glasögon

image461

Love

image460

tee här.

Chanel

image459

Gillar speciellt strumpbyxorna till deras kläder, det gör något extra.

Adventsfika


Igår var jag, steffi och alla tjejer på advents fika hos Jessica. Det var unberbart mysigt. Det blev rappakaja, glögg, hembakade lussebullar och peppakakor, riktigt gott. Fick med mig en peppakaka hem också, att hänga upp i julgranen gjort av Danielle :)

brunt

image458

en skimrande sak

image457

Igår var jag, steffi, michan och nath ute och detta hade jag på mig igår. Bilden är tagen på en toa så den är dock inte så bra som ni ser:) Den skimrande saken kommer från H&M, den lilla ormskinns påsväskan är från Irland.

Christian Louboutin

image454

Det vore ju inte helt fel att öppna ett paket med någon av dessa på julafton.

Sommar

image455

Då var vi framme med det här med sommar igen då....................

bild: cory kennedys blogg

En bild med mycke inspiration

image453

En outfit bara

image451

Skulle vara trevlig att ha denna outfit imorn, hmm vad säger plånboken? /nath

Cory

image450

godmorning

Idag är man uppe som tuppen, mina ögon vill inte vara vakna. Men dom kanske öppnar sig mer när jag går min promis mot bussen.

Morgon låt, mysig också Amos Lee - Keep it loose, Keep it tight

/ nath

Australienska Vouge December

image449


Man blir helt kär i dessa bilder så snygg! hittade dom hos min älskade vän becca / nath


I lördags var det fest..

.. Jag börjar bli lite trött på "indian-hårbanden" så jag testade mig på en annan variant från Indiska i lördags... Fast dom där glasögona, utan glas, hade jag inte på mig, jag lovar. Det var Roberts, se -var- , imperfekt. Jag har tydigen tappat bort dom. Sablar på långa spön på mig! ( Nytt uttryck myntat av min farmor )

image447

En snabbis

image444
Nu måste jag spring till bussen, blev inte så speciellt idag. En snabbis.

cc sky

image443

Moooorning

Okej, not really men detta mörker lurar ju en som tusan. Jag är så himla arg just nu. Jag skulle äta frukost och mitt huvud befann sig typ på mars eller något. Jag var med andra ord vimsigare än min mamma. Min plan var att fylla magen med mina special mackor. Dvs: macka, ketchup, ost , skinka och curry! Det är bra grejer. Det låtar lite loco men det är superb. Vet ni vad jag gör eller? Jag hyvlar ost och skinka och häller på ketchupen överst. Bränner mig på ungnen och skriker som en stucken gris. Tittar in genom ugnsluckan då det slårt mig att jag glömt curryn, in med handen och peppra. Fan så mackan ser ut. Den...blöder ju typ. FAN, ketchupen ska ju vara underst! Ser ni nu hur borta jag är!? Det väller ut 480 graders ånga och jag blir dizzy dizzy och tappar mackan med ketchup sidan på fötterna. Bra start på morgonen... nej. räddaren-i-nöden? Ja..
Hoppas ni vaknat på ett mer pleasant sätt! Kram Stephanie

Gillar denna bild mycket

image441

Regnlåt

Travis - Why Does It Always Rain On Me?


Regn regn

Varför måste man hela tiden vakna upp till detta väder! vill ha det kallare nu så snön faller så att de kan blir mysigt väder. Gillar inte detta. Hatar mittemellan vädret! (som jag skrev nedan).
Har ätit frukost nu och ska gå till jobbet snart, eller börja halv tre:) som igår. Idag får nog gummistövlarna följa med mig ut. Kram nath

Spice Girls

image439
resultat



Njaa, tycker inte om de alls, bättre än Spice Girls tiden, men snyggt var de inte! vad tycker ni?


Jag vill ha en lola tee

image438

Kan man få nog?

image436

Lakrits

image434

Sommar

image433

Sommar. Jag längtar som tusan, att bara få ligga på stranden i solen och ta det lugnt. Sena varma kvällar, där allt som behövs är en tunn klänning. Man längtar särsklit när det är sånt här väder. mittemellan, slask, regn och blåsigt, Antingen får det vara vinter eller sommar. Vintern är också underbar, men då ska det vara vinter på riktig, att få åka skidor en solig december dag, Kram Nath

bilder: lundlund.com

Hallelujah

Förlåt för dålig bloggning! har varit mycket att göra denna vecka men de ska bättras i veckan de lovar vi!

Tittade nyss på reprisen av Idol, jag finner inte ens ord för denna, tårar rinner......

Amanda jenssen Hallelujah

RSS 2.0