ASH

image326


Lakrits är gott

image323

Idag

image322

Idag har jag varit hos Steffi och slingat mig lite i två nyanser, så det inte ska se för blont ut, sedan gick vi och åt en trevlig lunch och snackade av oss lite:). Kom precis hem, köpte med mig en Elle lyx på hemvägen, så nu blir det en stund med tidning och ett äpple i soffan.

Pappas tröja Sand herr, nitskärp H&M herr, linne under det jag hade i helgen från Cheap monday.

eko

Hoppsan här var det tomt, sladdade förbi ( nej jag har inget kökort ;) ) Mac efter jag och Amanda käkade lite Brunch på le café och fixades lite saker på macbooken och köpte mig den nya ipoden. Väldigt söt och liten var den. Nu? Mat.


LIVEBLOGG

Just nu sitter jag och Amanda på Sergel, efter att ha ätit en behövlig middag på Tures. Vi ska nu se " På smällen " Nån som har sätt den? Vad tyckte ni isf? Min duktiga vän släpar alltid på sin Mac eftersom hon är en sån flitig arbetare, hon kallas liksom inte " donkey doo " för ingenting min lille packåsna. Nej nu måste vi köpa popcorn, Amanda börjar bli lite otålig tycker jag! ( Inte så flossy bild men det får ni tåla!) Vi hörs senare!


304266-321





denna tjej bär päls snyggt

image320
emmascloset.webblogg.se

Vacker

image319

Gemma Ward

Dagens

image318

Kappa Oasis, Tröja Monki, Halsduk Indiska (lånad av steph), Skor Din sko 

Tre

image317

Look what i found

image316
Stickat & Gula armband: Indiska
Nitad tröja: HM

Måndag

image315
En mysig outfit för en regnig måndag som denna. Vill inte gå ut idag men om jag måste vill jag se ut så här, nath.

Färg

image314

lundlund.com

......

Igår var jag på bio med michan, nathalie, becci, carro och robert i stan. Såg Hairspray, garvade igenom nästan hela filmen, mycket bra film. I högstadiet gick vi i musikalklass så den passade och mycket bra!. John Travolta som en kvinna, man skrattade bara han sa en mening. Snygga och söte Zach som var med i highschool musical, mmmm... Fina ögon där kan man ju säga, ävan fast han kan vara lite töntig ibland så drömmer man sig bort lite i hans blick då och då under filmen:). Huvudrollen (vet ej hennes namn) hon var riktigt skön!. Den filmen rekomenderar jag! Idag blir nog en ganska så lugn dag till att börja med, vädret är ju inget man frivilligt går ut i. Nu ska jag ta och laga lite lunch, ciao nath

idag

image313
Nitarmband: Punktshop
Shorts: Levis 501
Stickad tröja: Mammas garderob
Strumpbyxor: Åhléns

Hej igen

image312

Mini

image311

Godnatt

Imorgon ska jag sova ut! Vi har vart ute både fredag och lördag och jag har inte sovit bra någon av dessa dagar. Middagen gick bra, även om man var lite ringrostig på kalleanka språket. Det var trevligt. Imorgon ska jag gå på stan med lollo och typ, budgetshoppa? Får se hur det går. Godnatt på er. 
Stephanie

Snygging

image310
Har haft med denna bild förut, men la upp den igen, älskar bilden, vill ha hennes outfit, de behöver inte vara avancerat för att vara snyggt. Fräshing! 

Söndags mys

image309
En mysig outfit för en mysig söndag. Hoppas ni har haft en trevlig helg! kram nath

Helgen

image308

arm prydnad

Slängde för övrigt både ett och två getögon på min vän Carolines arm. Fy tusan så snyggt det var. Snacka om att få in en 10 poängare. Nästa gång i stan är det jag som är på jakt efter ett orange flätat armband.

image307

Silver armband med C : Tomas sabo
Flätat: HM
Svart skinn: Friis
Silver ring: Carros mammas + en toffs


sen uppdatering

Jätte brottom har jag just nu. Kom precis hem från Caroline, vi har hängt idag och snackat skit över en sushi. Igår var vi ute ett tag, Jag, Nathalie och Michaela åt middag och drack lite vin hos mig innan vi gick ut. Nu ska vi tydligen ha någon form av gäster, 11 pers. Mitt rum ser ut som f**, och mamma är lack för jag inte har städat. Måste slänga mig i duschen nu.

Varmt med varm jacka

image305

Parlamentet

björn-gustafssom vs  robert-gustavsson

ett gott skratt förlänger livet!


Inspiration

image304


Bilder från LundLund.com

Godmorgon, el godeftermiddag

Hoppas fredagen har vart trevlig och ni fick en bra start på helgen. För tillfället sitter jag i Nathalies kök, vi ska äta en pizza. Inte så bra frukost men idag behövs det. Igår var vi på stan med Amanda, Tess och Nathalie. Vi flängde runt och var på jakt efter något att ha på oss till kvällen. Tror ni vi hittade något snyggt? Nej då trodde ni rätt. Igår var vi alltså ute och partajjade och idag är planen the same. Nu ska vi snacka lite om gårdagen. Kram från oss

sthlmstreetstyle

Underbart

image303


Fredag

image300

De bidde en mysoutfit, älskar min nya tröja och mösse:) känner mig lite fjällklädd idag. Enkelt och mys.

Tröja H&M herr, mössa Rules by mary, armband NK och punkshop, ringar glitter, skor Din sko

Orange

image299

Orange är en ny höstfärg som jag har börjat gilla mycket. Det är en ganska vågad färg också. Jag gillar dessa bilder, enkla och snygga. Om de skulle vara en aning varmare här i kalla Sverige skulle jag inte ha nått emot att ha på mig dessa outfits. Älskar skorna och teen i mitten de skulle jag kunna ha med ett par latex eller randiga bomulls strumpbyor, orange haldsuk och en snygg grå eller min svart höst kappa. Me like

www.lundlund.com

hej hopp

Nu är jag uppe:) fick mig lite sovmorgon trots att jag lovat mig själv att vakna tidigt, men som de brukat bli man ställer väckaklockan och när den väl ringer stänger man av den och somnar om. Fast denna gång hade det varit väldigt bra om jag vaknade, eftersom jag skulle hunnit gått och gymma! innan jag ska möta alla inne i stan. Ikväll blir det utång, ser fram emot det! Men först en liten runda på stan med hela tjejligan, de var ju som sagt löning igår;) kram nath


JAG ÄR SEN SOM VANLIGT!


image296

Linne: Spanien
Skor: DinSko
Kjol: Monki
Kofta: Hm
nitskärp: HM

United colours of benetton

Färg attack


image293

Godisläppar

Det bästa är läggbalm i olika flavors, Rosebuds är perfekt. Ger den matta ytan, and the best, du luktar jordgubb


image292



Dag 3

Wow, vilken morgon rutin jag börjar få in. Vaknade 2 minuter innan min klocka skulle ringa, jag blir lätt tidsinställd. Och idag är det fredag! Det känns jätte bra. Speciellt nu när jag har jobbat, kan nästan bli lite ångestladdat att gå upp runt 1 på eftermiddagen och inte få ut något av dagen. Efter jobbet ska jag träffa lite vänner, bla Nathalie om hon orkar masa sig ut på stan, titta lite i stores och ta oss en afterwork bestående av ett glas vin. Kan bli mys. Planerna för kvällen är utgång. Känner mig för trött för det nu men rycker väll up mig senare. Ha en bra dag dear people
Stephanie

BY TOPSHOP

Otroligt snygga jackor, om jag var ägaren till en av de lurviga sakerna skulle jag spetsa den med ett nitbälte. Nu ska jag åka iväg med mamma, som nästan ser ut som jackan i skallen, och äta lite shushi.


image291


Tadaa

Nu är jag hemma! Efter ännu en dags arbete. Men hörrni, jag tror jag har missat en sak. När tusan kom kylan? Jag höll ju på frysa häcken ( inte mkt häck på denna kropp alltså ) av mig imorse. Tror snart de e dags för långkallingar, kommer ihåg då jag brukade ha det när jag var mindre. Man har alltid vart en fryslort! Tyvärr do i not fancy jeans så mkt, har ett undantag och det är mina snortighta gråa sass&bide jeans, och vet inte vad ni tycker men personligen tror jag inte det blir så flossy med ett par långisar under lacktightsen! Nu är jag hungrig! Återkommer lite senare.
PS: Ni måste lyssna på Everyday by Phil collins, men det har ni säkert redan gjort. Så mysig.
Stephanie

gillar bilderna, gilllar kläderna, gillar skorna

image290

från www.lundlund.com

Dagens

image289

svart skjorta brors, klänning H&M med dit sytt blixtlås a la Jessica, armband punkshop, hatt H&M herr, strumpbyxor Indiska

Konst eller coola bilder?

image287

www.lundlund.com

Här har ni mig idag


image286

Skinnkjol: Lindex
Strumpbyxor: Åhléns
Nitarmband: Punktshop
Randig tröja: HM
Orange basker: HM
skor: DinSko

4 doser Inspiration, People

image278

GLITTER VS GINA TRICOT

image277   Jag gillar glitter väskan mer, den sover i min garderob.





















Uppe med tuppen

I´m awake. Börjar en timme senare idag och jag ska säga att en extra timmes sömn gör otroligt mycket skillnad. Min morgon rutin ska snart sättas i rullning, dvs, Duschen, fil och flingor, och lite morning music. Hoppas ni haft en pleasant sleep. Kram Stephanie

fin bild bara

image283

nitar, kappa, päls

image282

Gilla, eller ogilla

Att de smala-hårbanden vart i hetluften ett tag råder det inte mkt tvivel om. Var inne på HM och fick syn på ett sådant "smalt indian hårband" Äh tänkte jag, bära eller brista. 16,50 kr var ganska överkomligt. Vet inte riktigt om jag gillar det. Nee, eller jo? Hatkärlek.


image276



Black Milk

image274

Darling, im home

Vrål hungrig är jag, försökte trycka i mig en svettig macka på lunchen som jag köpte på sleven, den var soaking wet och i vad vill jag inte ens veta! Köpte mig en bulle istället, bra lunch. Lite inspiration kommer efter jag utfodrat mig själv. PS: Du som skrev att vi ska sluta retuchera bilderna blev jag lite fundersam över. Våra bilder av oss själva är absolut inte fixade. Eftersom du skrev det i mitt inlägg antar jag att du syftade på dem. Bara så du inte behöver grubbla mer på det så är bilderna inte iordninggjorda, ingen indragen mage här inte, inget lite extra push i boobsen och annat pjåk. tackar annars för den andra kommentaren! Later:)


Hej då, måste rusa

image273

Skor: Vagabond
Latex leggings: Gina tricot
Kofta: HM
Nitarmband: Punktshop
Halsduk: Hm herr

4a mc-grunge ting från Dinsko&Wedins

                                  
304266-270

KK

Jag vet
inte vad det är med denna bild men den tilltalar mig något enormt. Klänningen är underbar, och hennes orangea aprikos läppstift är hel läckert. Ett sånt måste jag ha.


image269

Rise and shine

Åh herregud. Såhär tidigt har jag inte varit vaken sen jag gick i skolan. Jag ligger, eller sitter för att vara exakt, i min säng och huttrar. Det är nämligen så att idag fram till fredag ska jag jobba på min faders jobb. Telefon, papper osv. Inte så jätte kul men det funkar. Nu ska jag hoppa in i duschen, för att sen ta mig an lite fil och flingor. Därmed hälsar jag er Godmorgon! Kram Stephanie

H&M fynd från idag

image271

( stickad tröja och hatten från H&M herr )

THECOBRASNAKE


FASHION CIRCUS

image268



Ruta 18

image267


Skjorta : Hm Herr
Nitskärp & Nitarmband : Punktshop
Solglasögon : Indiska
PlatåSkor: Din sko

Cory Kennedy & i-D Magazin

Nitar, nitar, nitar
image264
image265

Mary-Kate here we go again

Hon har fångat allt ringar, nitskor, solisar, gråa koftan, fansväskan i en snygg och väldig simpel outfit
me like

image263


Godmorgon

Idag är jag upp i ottan (07.30), nästan iaf;) så här tidigt har jag inte gått upp på länge. Somnade vid kanske halv två igår, men ändå så tycket jag att jag är ganska så pigg. Känns skönt. Vanligt vis är jag riktigt morgontrött, ligger gärna kvar lite extra i sängen bara för att mysa lite till. Men snart ska bär det iväg mot tandläkaren, kanske blir en liten stantitt sedan, har ju lite mer födelsedags köp att skaffa:). ha en trevlig dag!


godnatt

MK&ASH
image262
Snyggt, Rent, Enkelt

lite nytt födelsedagsköp

image261

nitarmband från punkshop, nit tee från Zara, röd basker (äntligen hitta ja en efterett himlans letade) Rules by Mary

Välkommen hem till mig

image260

Nitarmband*3 : Punktshop
Nitskärp: Punksthop
Gosigt läppglans : HM
Multifärgad halsduk : HM Herr

( Köpte en fin-fin skjorta från HM herr också, den får ni se imorgon )

Måndags outfit


Nu ska jag in till stan och ta en födelsedagsfika med steffi:) kram på er!


image256

oversize tee made by me, kappa oasis, kuvertväska H&M, latex gina tricot, halsduk mammas från Paris, armband NK

Steph

image255

Latex : Gina tricot
Oversized t-shirt: Monki
Ring: NK
Armband: Kreta

19

Idag fyller Nath 19, det måste firas! Grattis love!
Och alla andra som läser får lämna ett litet spår i kommentarfältet;)



image253'

Freakin hot

image250

Inspiration of the day

Street chic fashion for the urban girl

image249

från glam.com

Söndags mys

image248
älska min nya tröja, som jag fick av tjejerna super mysig!

Jag ska ha björnmössa när det blir kallt.


image247

Inte lika fin som Ashleys
Monki 150 KR

Tillskott i garderoben

God Eftermiddag mitt herrskap!
Stephanie här! Idag vaknade man upp och var inte helt slut, jag tog det lungt igår. Väldigt skönt:) Inför Nathalies middag hade jag smått panik, typiskt stephanie-aktigt att komma på det samma kväll, Jag visste inte vad jag skulle ha på mig. Skinnkjolen köpte jag samma dag som den fanns i butik hos Lindex, har fortfarande aldrig andvänt den. Vet inte om jag gillar den. Sprang in på Monki och hittade en "skinn" klänning som fick följa med mig hem. Köpte mig också ett nitskärp från HM till. Hittde lite ringar från NK, dom har ju utförsäljning så det var inga stora pengar vi talar om! Jag gilllade ringarna skarpt:)!

 

  image244

presenter från gårdagen..

Detta fick jag igår av mina underbara och älskade tjejkompisar, blev jätte glad!! är fortfarande jätte glad för dom!;). Det blev riktigt lyckat igår! Trevligt till en början sedan över till röjkalas. Vi lyckades t o m äta efterrätten, vilket vi inte brukar vara så bra på, vin, prata, dansa, röka, tiden går, sedan står taxin utanför och vi är på väg in till stan, men denna gång lyckades vi! och gott var det:) . Nu ska jag iväg och träffa tjejerna, äta lite lunch och prata om gårdagen, ciao!

image243

Kuverväska H&M
Oversize tröja Monki
Armband NK smycken
Basker Lindex






 

Sarah Jessica Parker

Grymt snyggt!

image239image238

ur sex and the city

Kate Bosworth heta outfit till visningen

Älskar hela outfiten, speciellt jackan!

image236


Fendis visning på kinesiska muren, coolt

image235

Glömde visa..

Kom på att jag glömt att visa mina stövlar jag köpte på Zara för några veckor sedan. Har inte använt dem ännu men snart så. Nu ska jag börja fixa lite för min tjejmiddag jag ska ha ikväll, måste städa lite, hatar städa men ett måste! ciao, ses ikväll så blir det röj:)!!
image234

Ashely snygg i svart

image233

Snygg kvälls outfit

image232

Lite armband och ringar för fynd priser

image231

Style A to ZOE

Rätt coolt att kändis-stylearen Rachel Zoe släppt en trendbok. Den måste beställas inom kort. Ingen kan ju klandra henne för att vara en stilbrottsling direkt, och hennes kunder verkar ju vara, nöjda så att säga.


image230



Best from Paris


              

Från glam.com

Oversize tee made by Nathalie

image212

inget

image211

Lite kul

Gulligt av dig!  här 

Lackat by Stylein, ganska så sjukt het klännning

image210


My Favorites


Mooorning alla pigga! ( Okej klockan är 12 but anyhow, väldigt early när man heter Stephanie ) Tänkte visa er 4:a heta nagellack. Dessa är mina favoriter, och färgen som pryder ( som egentligen inte är så prydlig ) mina naglar for the moment är Black nails. Still hot.
Vilken är din favorit?


image208



Alla nagellack från Essie.


Me like

En outfit jag gärna skulle vilja öppna på måndag (då jag fyller år)...

image207

....

Idag har jag varit i stan och fikat med Camilla, blir nog en lugn kväll för mig. Tänkte ladda upp mig för fredag för då blir det tjejmiddag här med lite skitsnack och gott att äta och dricka:) sedan ut hela natten lång! fyller nämligen år på måndag!. Nu tänkte jag titta på de sista tre avsnitten av heroes, och äta lite comte och coulommiers (ost) som mamma och pappa tog med sig hem från France, mmm! :) Ha en trevlig kväll/ Nathalie

En snygg väska jag vill ha från Chloé

image204

Onsdags outfit

image203
Nit skärp från H&M herr
Linne från Monki
Grå kofta H&M
Latex från Gina Tricot
Skor Från Din sko
Kappa Oasis
Armband från Kreta


godmorgon

image202

Ny Pip Piip

Carro uttryckte detta när hon såg denna t-shirt på Monki: Nej men gud vilket litet steffi monster, den måste du ju bara ha!

image201

Goth

Jag bara älskar den här bilden. Olsen ser sådär gothiskt heroin chick ut. Om man kikar noga kan man syna lite nitar som sticker fram från Ashlels skinnjacka. 

  image200

PS: Jag blev tvingad att gå upp denna tid på morgonen om ni undrar vad tusan jag gör uppe innan 12!

Nytt Ting, Orange basker BY HM


304266-199



randigt

Man ska inte vara hatisk, det tär på en. Inte bra för hjärta, själ osv. Men jag hatar denna dag så **** mycket. Kan man inte bara spola över dagar. Äckligt väder, alla är så jävla irriterande. FUCK YOU DAY
BTW: Ser ni en brun fläck som ser ut som skit på den första bilden? JAG MED. Och det är inget på tröjan, utan bara kameran som är så jävla efterbliven. DS



304266-197

Tisdag...

image196

just something

image195

En mysig och skön måndag...

image194


Tee och nitskärp från H&M
Bomullsväst från FilippaK
Skinnkjol från Lindex
Kappa från Oasis
Halsduk från Indiska
Skor från Din sko

Snygga outfits, streetstyle

image191
image192

Färgstänk by Benetton



image190

Kött fyfäään

Ett klipp som måste ses, vi ligger fortfarande på golvet och garvar!

Det här skulle vi vilja ha på oss idag

image189

Tröjan, halsduken, handskarna och kepsen från Topshop
Väska från Fendi
Strumpbyxor, ring från Lindex
Nit paraply från Burberry
Stövlar från Jimmy Choo

Längtar!

image188

MK

Och än engång bevisar MK hur jädra snyggt det är med långklänning. Checka skärpen, hur snyggt är inte det. Inga konstigheter.

image186

Greetings from Nathalies father in france

image185

Pappa och mamma är i Paris där dom stötte på Karl Lagerfeldt sittandes på ett café, han var ute på sin vanliga shoppingtur med en annan pojk, kan de vara hans boyfriend? hmm...

Helgen i bilder

Idag har vi mest legat framför tv:n och gottat oss med lite snask som vi köpte igår vid 6 snåret på sevvan. Jag tycker det är ganska stort av Nathalie att inse godis kommer garanterat behövas inskaffas imorgon, då passar vi på att köpa en rejäl påse då vi aldrig skulle orka ta oss till affären idag och det är vi väldigt glada över. Igår som vi skrev hoppade vi in i en taxi ( inget jetplan tyvärr ) och begav oss mot Berns. Vi kände oss lite malplacerad då den generella medelåldern låg på 35 bast. Det coola skulle då vara uppträdandet som bestod av 4 silverspayade dansare med helt naken överkropp. Att dom vågar, men coolt var det. Efter 2 glas vin gick vi till vårat favvo hak, Laroy där vi mötte upp våra vänner för att sedan dra vidare mot White. Sen körde vi slutspurten på Hells och ett självklart avslut på Donken. Som ni vet sen innan var vi på cosmo festen i torsdags. Där vi satt och snackade skit, och självklart lite mode, med Amanda och Hanna Fridén. Riktigt skön tjej! Hoppas ni får en trevlig lördag! Kram.
Ps: Vi har skådat världens ända guldporsche som ska säljas i Sverige. Mäktig var den.

image184

Super bråttom

Självklart går jag och steffi efter vår vanilga tidsupppfattning dvs två timmar senare än alla andra, vio ska nu infinna oss på festen Gold på Berns om en halvtimme, är det nån som har ett jetplain att låna ut? kvällens stressiga outfit.

image183

Gårdagens kvälls outfit

image182

* T-shirt - MQ
* Skinnkjol - Lindex
* Skor - Din sko
* Väska - Chanel
* Kappa - Nyinköpt från Oasis i Soak gallerian

Snyggast på armen

image180

www.kyssjohanna.se    www.style.se

Mingel i London, PS: Ser inte Amy Winehouse läskigt smal ut?

image179

Igår, inatt...

Igår var det en riktig mysar dag med maria, våfflor till frukost sedan på eftermiddagen efter några rullar i soffan in i bastun med ölkorv och cola. Men de höll bara i en halv timme är inte så bra på de där med basta man kan ju inte andas där inne! kommer från en tjej som älskar värme men detta är för varmt!! Tanken var att forstsätta denna härliga dag med en måltid framför TV och bara sitta och njuta, men kl sex ringer steffi och säger att det är cosmopolitan kväll på stures, nån releasefest för de ska byta chefredaktör. Så in i duschen och hem till amanda sedan går jag, Steffi, Amanda och Victor till stures. (fick lite bråttom igår så hann inte lägga upp kvällen outfit). Några glas senare bärde de av till Hells och det sluta med en hemkomst vid fem inte riktigt så som planerat men kul hade vi!
Jag( steffi ) fick lite för mycket av det goda också så jag vinglade hem runt halv 4 snåret med Amanda, vi lämnade Nathalie i hopen av grabbs och hoppades på det bästa! And it went well. Jaha så vad är planen för ikväll? Gold på berns , man är trött som en klubbad säl. Det är bara att svida om och köra på nytt. Ingen aning om vad det är för fest, inbjudan som dimpte ner vet inte vem som har skickat. Alltid trevligt.

Vi på Sture&hells

image177                         image174


När kylan kommer vet jag en som kommer bosätta sig i sin kofta

image170

Grunge tjejen Cory Kennedy

Hej, du är cool!

image172



www.corykennedy.blogspot.com


Nä hörrni

Nu har jag försökt klurat på det här med kodmoduller hela dagen, då jag fick ett tips av en tjej att det fanns en blogg där hon hade försökt förklara hur man ordnar med sidan. Det var så rörigt och jag förstod ingenting, jag försökte en gång och då blev det bara pannkaka! Vi måste alltså ha nån som kan gå in här och ändra vår sidlayout, så får vi skicka över layouten på msn! Så, jag vet att det finns ena riktiga nät-sharks där ute som skulle kunna hacka sig in på ett laboratorium, Seså, det här är säkert inte så svårt när man vet hur man gör! Nu får ni ta er i kragen och write to us! 
Kram

Black, black och fuskpäls

image169
* Klänning: H&M
*Skinnjacka: H&M
*Skor: Din sko
*Fuskpäls: Mammas ( ska sitta på en kavaj)
*Väska: Friis&Company

Ville också vara lite rockabilly a la moss

image168

Godmorgon

Jag vaknade igentligen klockan halv 10 (hör och häpna!) Jag var nästan i extas då jag inte hade behövt knocka mig själv medvetslös för att få mina timmar sömn. Eh, råkade dock somna om och vaknade nu. Idag tror jag att jag och Nathalie ska en runda på stan, kika lite ta en fika och snacka skit. Det blir ingen utgång idag då en "GOLD" invatation dimpte ner i min brevlåda, typ den officiella efterfesten på Berns för ... Guld? Världens enda guldporsche ska tydligen infinna sig så det kanske kan bli trevligt. då man får snirkla runt ett sådant ting. Jag ringde och hörde om min andra halva ville vara min date at the night. Nathalie tackade Ja. Får se vad det är för något imorgon då! Men till nuet. Spanade in lite pics på gettyimages, och fick fram den här, den är så... underbar. Kates kläder är eufori-framkallande och pete kör sin tuffa rockability style, i like.

image167

Inspiration, M & A

image164image166

Klura på under natten?

Är det någon som är hypad på att fixa en snygg layout? Vi tycker det är så tråkigt att ha denna men vi vet inte hur man ändrar. Skulle inte ni tycka det var schysstare med en blogg som hade en snygg&inspirerande layout? Det tycker vi med! Så finns det nån smartis där ute som skulle kunna hjälpa oss? Släng i väg en kommentar då i fältet nedan så är ingen gladare än vi! Godnatt, Kram PASSIONPOURMODE

The row video

Var inne och tittade på olika bloggar så hittade jag Ashely Olsens collection på video The row på Anna Hibbs mode blogg. Helt underbar film! tycker mer om filmen än bilderna ja la upp tidigare länge ner på sidan, man ser bättre hur det bärs upp. Vill ha allt, vareda plagg:)!. Men nu ska jag titta klart på 13 snart 30 sedan krypa ner i sängen. Imorn blir det nog en dag på stan, hoppas det blir fint väder! Kram Nathalie

Mary-Kate goes Bazaar

image163

stickat,nitat,lackat

image162

Mys tisdag

Isbjörn, Stor halsduk, Latex

image158

Toffsig,Today,Turban

Hoppas livet leker idag! Jag är så trött, vilket stör mig eftersom jag gick och la mig igår efter det sista avsnittet av heroes, ja det var super grymt, vid 12. Tror ni jag kan somna? Nä istället går min hjärna på högvarv och kroppen totalkontrar med hot om kollaps (typ!) så jag drogs någonstans mellan sömn och verklighet, Min hjärna ville inte sova, den ville... tänka. And it did, till min fasa. Jag somnade 3. Väldigt annoying, och en annan person som är annoying idag är jag. Det gillar vi inte. Idag tänkte jag dra mig mot staden för en fika med Ellie. Kan bli nice då vi har lite att catch up. Min fråga idag är, mitt hår är en mess och jag har fortafarnde periodvis en tok-crush på min turban. Tycker ni jag kan skippa att fixa&dona med håret idag och dra på mig den? Det får vi se later:)
Kram Stephanie



Inspiration of the day

image155

Snygg outfit!

Bilden är från Italienska Flair. Älskar hela bilden! den stora halsduken, shorts tröjan, skärpet till, väskan, skorna! någonting som jag gärna skulle ha på mig idag!

image154

Lånade den från mode.feber.se.

The row, Ashely Olsen

Här får ni se lite av Ashely Olsens collection, den är enkel men riktigt snygg!

image137



Måndag

Idag har det varit en slapp dag efter helgens utgångar, men nu ska jag ner och möta tjejerna på en lunch-middag. Blev en enkel och ren outfit.
image136


Måndags Outfit

image135

Lite höstmys från topshop

image134

Snygga outfits

image133

Vill ha!

image132

Gammal outfit från förra veckan

image131

new tee

Hej på er!
Hoppas allt är fint och ni har haft e bra helg! Ledsen om vi inte har bloggat under helgen, det måste bli ändring på det där! Hursomhelst var vi ute på festligheter både fredag och lördag. Vi har spenderat mkt tid i amandas lägenhet på skeppargatan, där vi i fredags var 20 tjejer som blivit bjudna på drink/förfest. Mycket trevligt. Hursomhelst sitter jag hemma nu och väntar på My, Mys pojkvän Phille pille och Lollo. Ska bli kul och träffa My som numera bor i lund där hon pluggar ( För er som inte vet är det mina halvsyskon, lollo&my! ) Och jag kan sätt amin höger fot på att jag vet vad Nathalie gör. Hon kollar på High school musical i hennes soffa.
Igår hann jag och carro med fläng på stan och en shushi. Vi hann med monki och 2 ur snygga tee´s fick följa med mig hem, samt en björn mössa.  ( Tyvärr har Nathalie den andra då jag la den i hennes väska igår ) ska visa senare!


image130

Sex and the city

image128

Längtar så mycket efter filmen! Snygga outfitts!!

Bild lånad från http://paulinaadner.tjejsajten.se/

isbjörns-Fredag, brrrr!

1, 2, 3, 4 KLICK*4! FLASH


image127

Moss-igt värre

image126

Cool bild

image125

Tillbaks på ruta 1 - jag blir sjuk

image124

En solig Torsdag!

image122

Streetstyle

image121

gräv, gräv, gräv

okej det är ingen som missat dessa bilder, ( gamla och gamlare, i know )
BUT det finurliga här är, om ni skådar Nathalies fiffiga jacka observerar ni dess rutor, och vad säger vi om rutor these days? We like them! Still så var detta både 1 och 1 och ett halvår sedan? Somliga kan sin sak!
Som ni ser med bedömning av min panna kan ni kanske lista ut vilken årstid dessa andvändes ( ja jag är svettig! ) summer-time!
Men åker man till skärholmen en tidig juni månad för att jaga ett par latexisar ska man ha credd för de!
Okej vi ser ut som två nördar och Hiro Nakamura är våran idol oooh ja!


image120

BLACK

image119

2 flugor i en smäll

Fransväska med nitar


image118

Onsdags outfit

Skit också, Jag är sen, jag har blött hår, jag kommer missa bussen och Nathalie kommer döda mig! Jag har haft 2 timmar på mig att göra i ordning mig denna inte allför vackra dag, tror ni jag har åstakommit något? Ne då trodde ni rätt. Och som råga på detta kommer jag bli ännu sjukare eftersom det ser ut som om jag hält en balja vatten över håret och vandrat ut ( och känns som om jag badat i en vak ) Great. Nu är det ingen idé och stressa. Nathalie har hoppat på bussen och jag är kvar hemma med ett rum som måste städas! Införskaffade mig igår en par skor med rågummi sula, jag är käääär. Köpte dessutom en fransväska med nitar för ett grymt pris!

image117


Onsdags Outfit

Imorse försov jag mig ,skulle upp i tid för att klippa mig så jag ställde klockan på kvart i tio, men 20 över nio ringer Jessica och väcker mig! så jag sätter min mobil på ljudlös och tror att den ska ringa ändå, men nej! fem i 11 vaknar jag! ( ska vara hos frissan halv tolv) så jag får slänga på mig någonting fort och springa som tur var blev jag bara en kvart sen. När jag är klar (blev bara topparna) så ska jag ta fram mitt bankomatkort, men tror ni inte att jag glömde det hemma också! Pinsamt!! Det blir bara raka vägen hem och hämta det med. Ibland måste man få göra lite misstag:)

Nu ska jag hem till Carro och bara slappa hela dagen blir väl nog de sista Heroes avsnitten med.
Ha en trevlig dag!

image116


Tisdag!

image115

Måndags outfit

Idag har jag trippat runt lite på stan med Maria och inversterat mig den nya skinnkjolen på Lindex!. Sen var vi och åt lunch på kungshallen, kina mat såå gott!! Nu ska jag vandra mig bort mot steffi och se forsättningen på Heroes. Ett måste att se! Är helt inne i den, helt sjuk har drömt om serien de närmsta nätterna skapat mina egna avsnitt! Kanske ska lämna in den och se vad manusförfattaren tycker;)

image114

Lite smått och gott, bild med kjol på kommer sen

Självklart har man lite hjärna och ringer och lägger undan kjolen i 34. Nu är du min.

image113

Måndag!

image112

RSS 2.0