BURBERRY PRORSUM

image110

BOTTEGA VENETA??

När jag raskt bläddrade igenom en rad väskor på net-a-porter fastnade jag speciellt för en från Bottega veneta , inte bara det att det är en otroligt snygg party-väska ( och numera ska man ju bära kuvertväskan dagtid ) utan också så slår det mig att jag har en som ser nästa likadan ut. Som för inte så länge sedan var med mig ut på festligheter!
See for yourself!

image109

Godkväll!

Först och främst får vi be om ursäkt för att vi har varit sådana dåliga bloggare, men vi har vart helt fokuserade på Heroes. Våran helg har bestått av Heroes pizza och lite godis. I fredags var vi ute, det var väldigt trevligt. Imorgon måndag står prioritet 1 på vår lista Skinnkjolen från Lindex , eftersom vårat konto skriker passar denna budgetkjol perfekt och imorgon kommer den finnas på samtliga Lindex. Så ni kan ju gissa vilka som kommer hänga på låset imorgon kl 10.

image107
image108

Detta hittade jag i stan

Är helt inne på nitar, på skorna på väskan, skärp. Ja varsomhelst!



image106

1 par stövletter- ankelboots med nitar
1 par stövlar/boots lite gummistövelsinspirerad
1 nitväska
1 grå klänning
1 grå keps/basker ( keps är det nya!! )
1 poncho ( same as nathalie but black )
1 paljett överdrags tischa
lite ringar
fransväska kan va bra och ha

Olsen...

Igår var man ute är inte helt hundra idag! så idag blir det en riktig slapp dag men pizza, godis och film, lite måste man få allt gotta sig:)!

De behöver inte vara kompliserat, enkla outfit men fortfarande sjukt snygga!

image104
image105
image103
Vilken är din favorit?

tråkigt inlägg...

...och tråkig dag, ska på begravning så har ingen lust eller ork. Men man kanske  får ha dagar som dessa, när saker som gör ont händer. När jag kommer hem ska jag visa kläderna, skorna och nya nit väskan. Tills dess ha det bra.
MISSMISSMISSYOU farfar

stephanie

Några armband

image97

De första armbanden är köpta på indiska, nyinköpta från igår, glömde lägga till dem. De andra är från kreta och en smyckes butik på greveturegatan (kommer ej ihåg vad den heter). 

Lite nytt i garderoben

Idag har jag varit lite på stan och införskaffat mig några plagg, de blev budget billiga köp idag, de gillar vi. Först lunch på pong, det blev yakuniki min favorit rätt:), sedan runt i några affärer. Det blev en nath och mich dag, steffi stackarn ligger hemma i förkylning. Hon fick nog min snuva verkar ha smittan nästan hela tjejgänget:) inte så bra kanske. Men imorn blir det nog utgång iaf, i min nya svarta dress!

image96
Dagens inköp:

* Svart dress - H&M
* Mc boots - Din sko
* Stövletter - Din sko
* Lila poncho likande kofta - Indiska
* Två ringar - Glitter

Sjukling-Tisdag

Åååh det är så himla synd om mig. Jag är hemma och är sjuk, och alla ska till stan för att kolla nya kollektionen på Indiska , jag är så himla avundsjuk, vill också! Tur att det är en budget-kedja så jag kommer säkerligen införskaffa det resten av tjejgänget har. Men då gör det ej lika mkt!  Men inte idag! Jag som ska på en intervju imorgon för en modesight, säger inget mer än håll tummarna för mig:)
Stephanie-medley och ursäkta hur jag ser ut, när man är sjuk är man inte så het, inte jag iaf:)

image94


Tisdag outfit

Idag blir de en dag på stan ska se om jag hittar något, en affär som är ett måste är indiska som får in nya kläder idag och de vill man inte missa! hoppas ni får en trevlig dag!

image93


Bonus-outfit by master photographer Amanda hamberg on Staphanie Strauch

image92

Måndags outfit

Idag har jag varit duktigt och städat:). Efter det var jag ute ett tag i solen, åt lite lunch med min kompis Michaela, mysigt. Köpte mig nya glamor som jag sitter och bläddrar igenom, hittar många snygga saker och ting. Men nu ska vi upp och ta oss en sandwich som mamma inskaffade igår när glassbilden kom förbi, mmm gott!:)

image91


Jag heter thandie newton och har en fantastisk klänning!

image90

Måndag

Idag vaknade jag med halsont! SKIT också, jag hatar att vakna av att ha ont nån stans och det värsta möjliga tänkbara är sveda när man sväljer! Jäääädra baciller som angriper min stackars hals. Kan ni inte hitta nån annan och play tricks on! GRR!  Idag blir det honung och te. MUMMA!
Kram Stephanie

image89

En söndags outfit

Igår var jag och några tjejkompisar på ladies night på globenriktigt kul! vi blev bjudna av våran danslärare Thomas som var med i den. Måste bara säga att han var grym!. Vi stod där ett dans gäng på nio och skrek och dansa. Nathalie Winscher blev som galen när Måns Zelmerlöf skulle uppträda, de var bara att springa efter henne ner mot scenen till golvet. Men innan han kom upp på scenen ledde det mot baren, de blev 18 baileys mini flaskor och 9 cider för 141 kr!  Sedan bärde det iväg mot laroy där vi senare mötte upp Steffi och Amanada:)! Men jag drog hem efter 20 min på White var fortfarade sjuk efter veckan och de var nog inte en så bra idé egentligen att gå ut men kul var de trots att mitt huvud dunkade i 180!.

Nu ska jag ut på promenad, de blev en mysig och skön söndagsoutfit.

image88

nu är det fest ( imperfekt )

Igår var vi i gasen igen, och med det menar jag inte att vi var kanon-pann knackade utan bara allmänt glada. Nathalies trötta ansikte figurerar i mitt huvud, stackarn har feber men går ut iallafall. På white sa nathalies lilla kropp noo grazie, och hem till sängen for hon.
Yesterday invigde jag min blockis, och nath var fin i rutor och lila! Och fina lilla mandie.


image87

Outfit

Bara en snygg, enkel oufit!

image86

Vad tycks?

ja vässt bohem sienna

image82

F.R.Ä.S.C.H.A tischor!

image73

Otippat gästspel

God afternoon my friends! Hoppas ni mår lika tipptopp som jag gör. Amanda och jag har tryckt i oss en 10 bitars shushi var, satte sig fin fint på baken innan vi hunnit ställa oss upp. Men vad gör de om 100 år när allting kommer kring? Igår drog jag och Amanda ut en snabb sväng! Vi valde ( hör&häpna ) laaaroooy baby, spö rengade gjorde det också, och eftersom ni vet vilken hurtbulle jag är gick vi dom 10 minuterna? I guess not. Snabbt fann vi vår käre vän Viktor, och fengan som hade gått och blivit gammal, höhö. Och kvällen tog en snabb vändning, Vi lämnade tryggheten och laroy och begav oss mot V. Det var mucho fun! Men man är ju inte helt tappad, avslut på White och en helt sober kväll:) Feels good!
Notera dom supersnygga armbanden, som jag senare fick komma att sova med för jag inte fick av dem, MORR , och mina favorite rings.

image81


Fredags Outfit

Jahaa, då var det fredags igen, veckan går så fort när man, öh, har så mkt att göra!!! Nu drar jag ihop lite kläder och flyttar mot Amanda över helgen. Kan bli mysigt! Måste erkänna att jag är föga trött på min mor och hennes gnat! jag hoppas ni får en trevlig helg! Kram stephanie


image80

Några tips för hösten

image78

* Pälsen - Det är aldrig fel med en liten päls runt kragen, de är alltid snyggt med en liten detalj.
* Kavajen - Är en riktigt hit i höst, inte bara den lilla figursydda utan även en stor oversizad kavaj.
* Byxor - Överhuvud taget, bort med leggings om in med byxor. Dessa sand-senapsgual är riktigt snygga.
* Halsduken - Som vi sagt innan och visat några bilder, mysigt.
* Rutigt - De rutiga håller fortfarande kvar snyggt att ha som jackor och skjortor.
* Strumpbyxor - Är ett måste i höst gråa, lila, senapsgula, blå även vita är en stor hit.
* Oversiz tröjan - Ett måste!
* Oversizjackan - Också en stor hit denna höst.
* Cerisé rosa - Det är snyggt att sticka ut lite, att synas, får inte glömma De Lilla Rosa!

DE FACTO

Ligger i sängen och ska precis släcka när jag och min vän Nathalie winscher kommer in på ett hett debatteringsämne inom blondinligan, dvs svinen, med stort S. Det börjar med att vi inser att vi är uttråkade en kvällskvist som denna. Och Nat gör ett utlägg om att " Jaa, då får man väll skaffa pojkvän och bli tråkig"  Jag reagerar på detta och säger att man måste faktiskt inte bli tråkig, men efter mkt om och men kommer vi fram till att pojkvän=bitterfitta/tråkig/vägra-gå-ut-tjej. och sådanna är ju vi ej. Nathalie drar till med " men då får man skaffa en kul kille"BAH, sa hon verkligen det där?? Jag tror hon kom på sig själv!
Kul kille= svin, Snygg kille =svin, Kille = svin!
ah jag tror ni fattar poängen! Men still, cant live without you pigs.


                                                         Winscher 
                    image75



MARNI

                     image74

Dagens

yes, här har ni dagens, har haft ögoninflammation ett tag nu så tänkte skona er från den synen ( tacka guuud för solisar! ) Fuck a duck, är klockan halv fyra?! Hatar och stressa men lunchklockan ringde för ett tag sen och resten är redan på G. Jag är sen! Gotta go!


image70




Dagens outfit

De senaste dagarna har jag bara legat hemma i min soffa, sjuk som jag har varit, men idag mår jag mycket bättre och ska ut i de fina vädret och äta en sen lunch med Stephanie och några tjejkompisar. Så idag blev det en enkel outfit
image69.

100% Bomull

image68

på tal om mina, steffis, ringar..

.. så drog jag på mig dom för er nyfikna, har precis lackat om naglarna så det passar perfecto.
Här har ni dom små liven! indiska, hm, NK,

image67

mösse


Varsin favvo baunta halsduk.

image54


Detta ser ni oss ha på huvudet i höst




image63image65image66

Vad tycks?


Ge mig nitar och läder, lack och gummi, tjock sula och patchwork, höga skaft och klossklack..



image53

... men, kan ni lista ut vilka som kostar kosing och vilka kostar korvöre?

Natti

Gud vad mysigt det är att ha en stund för sig själv, burra ner sig i sängen med en kopp te, min bebi mac och läsa min 2 kg´s tjocka Elle som dimpte ner i brevlådan i eftermiddags. Blä jag vill ha allt i tidningen, jag känner mig inte ens manad att ta ett kontoutdrag, inte många kronor där inte. Prority nr 1 : Jag måste ha en kornblå väska, nån som sett någon het? Den blåa Fransväskan på asos.com är ju fin, men det känns som om att hela sthlm går omkring med den. I feel the inspiration flow. Blir nog några urdrag ur tidningen imorgon.
Just det! The fray : Fall away & Look after you. Vilka snyftisar, dom är så fina och bra! Ladda hem!
En sak till, vad vill ni se mer/mindre av i bloggen? Vad saknas osv? Write to us
Godnatt alla! Och natti herlarsson big hug till min sjukling Nathalie!
/ Stephanie


image52




How to wear a skirt





image51

En enkel höstoutfit

En enkel snygg outfit för en dag på stan i höst vädret. Det som jag (nathalie) tycker skulle vara snyggt till är en skinnjacka, t ex den jag har på mig på "snabbvisit på stan" den kommer från H&M är riktigt snygg, den är inte så dyr heller för att vara en skinnjacka. Man ser tyvärr inte så mycket hur den ser ut men, snart kommer de upp ett foto på den.
image49


Blockat


Titta så fin den är, min (stephanie) långa blocklänning. Aldrig andvänd heller, det måste vi göra något åt.
Jag tyckte Nathalie´s pucci inspirerade klänning fick ta plats här bland färgerna. Har också insett hur snyggt latex tights och en blockfärgad tröja är. Grr.
Nu är mamma tokig på mig, jag har glömt lämna tillbaka alla böcker till skolan som hon påmint mig om i 3
månader. Men vart har jag lagt dom? Jag vet vad jag kommer ha för mig dom närmsta timmarna.


image47

Scarfs


Hur ska du bära din scarf i höst?

image46




Jag fyllde 19

image45



En outfit bara, Hej snygga skor.

image44

Enkla snygga outfits,


image42

Vilken är din favorit?


Ikväll kör vi utgång

Ikväll blir det en utgång med dessa outfits! Resten av ligan bojkottade våran briljanta idé, alla är för bakis och mer up for chillkväll! Men inte vi , vår vän Michaela fick vi allt med oss. Så nu sitter vi och lyssnar på bra musik dricker lite vin och laddar för kvällen. Hoppas ni haft en bra helg.



image39
image41

Snabbvisit i stan

I fredagens panik rusch slår det oss att vi är presentlösa på en bästa väns 19års dag (nästan)
På med kläderna och in till stan hittade man oss på HM rotandes bland koftor och klänningar.

image38

In her shoes




Vi grävde fram lite shoes ur våra garderober, en av våra favoriter just nu är vår vän Michaelas pjäser som ni ser nedanför. Tänk er dom skorna med ett par färglada stumpbyxor, to die for!


image37

Hittade du någon favorit?


Mary-Kate


image24



Notera

Franväskan (som ni nog många gånger sätt förut) Men vi brinner fortfarande för den.
* Strippskorna från Balenciaga som redan börjat ersätta wedges´en
* Jesussandalerna , även då dessa sandalisar inte är läge på våra fossingar dagar som dessa så är dom sjukt heta! Who said less is more?!
* Sjalarna som är ett utav höstens måste! Låt dem med mycket mönster hänga fritt så har du gjort en casual outfit till en hit, men dem stora sjalarna gör sig bäst inburrad halsen.

Outfiten i mitten behöver vi inte ens kommentera, en stilren look för en enkel vardagsoutfit.

Leather bags

Vi kom hem från Kreta för ca 2 veckor sen, dom hade inga bra uteställen, men därimot fyndade vi ett antal leather bags till hur grymma priser som helst! Dessa kommer vi andvända flitigt till höst!
Vilken är din favorit?

image23


Outfits

image7






Checka försten in det här. Vi föll pladask, sjukt snyggt. Hur läcker är inte den jätte långa koftan med stora fickor. Vi tror att den kommer från Stella McCartney då det ej framgår. Nu tycker vi att vi är värd en god middag efter hårt arbete;)



PS: Nu kräver vi lite feedback, vad tycks om kläderna? Kommentera nedan!

Kram

Welcome:)

Efter mycket om och men har vi lyckats få till våran blogg, även då layouten inte är särskilt stimulerande, bakis och skakis efter gårdagens bravader har vi vänt upp och ner på garderoben och lyckats få till några foton på några outfiter för medstadels till hösten. Vi är 2 tjejer som alltid brunnit för mode, tråkigt nog har vi väldigt lika smak, men så kan det bli när man umgåts sedan 6 års-verksamheten. Vi kom underfund med att slå ihop våra klocka huvuden och börja blogga tillsammans. Vi umgås alltid och gillar mode inriktade kläder men gör gärna vår egen stil av det. Hoppas ni gillar detta!
Kram
Stephanie&Nathalie


image1

RSS 2.0